Veldjeswerkzaterdag 12 mei

De Veldjeswerkzaterdag van 5 mei wordt verschoven naar zaterdag 12 mei. De tijd is ook anders. De gemeente heeft aangeboden ons te helpen met hegvlechten (vlechtmateriaal wordt door de gemeente meegebracht). Tevens komt er een laadwagen, die de stenen in de noord/oosthoek meeneemt. Wij moeten dan wel zorgen dat de stenen bij elkaar liggen op een plek waar de laadwagen gemakkelijk de stenen kan “opknijpen”,bv. aan de westkant van het voetbalveld. De gemeente heeft een cursusleider geregeld van 8.30 uur tot 10.30 uur! Voor één keer vroeg uit de veren, maar dan heb je ook wat: een Veldje zonder stenen, maar met een mooie vlechtheg!

* Zaterdag 12 mei van 8.30 uur tot 10.30 uur
– cursus hegvlechten
– stenen verzamelen

Wat hebben wij nodig: een heleboel kruiwagens met stevige banden, sterke mannen en vrouwen en kinderen, handschoenen, koffie/thee/limonade met iets lekkers.

Laat ons s.v.p. weten of wij op jullie kunnen rekenen.

Aanmelden bij:
Ellie, Hindestraat 13 en Oda, Hindestraat 11
Of via de mail op veldjeswerkdag@hetveldje.com

Comments are closed.